miercuri, 30 aprilie 2008

Ecris l’histoire

¨Primul său single Ecris l’histoire a fost lansat pe 29 martie şi s-a clasat direct pe locul 2 în clasamentele muzicale din Franța. Albumul Je deviens moi, apărut pe 18 aprilie 2006, a fost de asemenea direct numărul 1 în Franța în topul celor mai bune albume fiind ulterior premiat cu discul de platină iar succesul acestui produs i-a garantat acordarea faimosului premiu Revelația anului 2006.
¨Următorul său succes va fi albumul L’Olympia, editat în format dvd şi care actualmente reprezintă unul din punctele de referinţă nu numai în cariera tânărului artist dar şi în muzică în general. Evoluţia sa pe scena faimosului teatru din Paris avea să întărească încă o dată crezul lui Gregory și anume că orice s-ar întâmpla , Show must go on (Spectacolul trebuie să continue ). Odată cu albumul L’Olimpia avea să intre direct pe locul 2 în topul celor mai descărcate albume pe internet în Franţa iar în topul celor mai bine vândute produse muzicale pe locul 8. Încă o dată, istoria îl încadrează pe Gregory Lemarchal în categoria artiştilor cu talent recunoscut .
¨O nouă provocare pentru ,,le petite ange ‘’ va fi cu ceva timp înainte de lansarea albumului L’Olimpia. Talentat artista de origine anglofonă, Lucile Silvas avea să îşi promoveze piesa ,,What you are made of ‘’ în mai multe ţări. Fiind piesa de duet, în cazul Franţei Gregory Lemarchal va fi ,,alesul‘’. Rezultatul a fost ,,Meme si’’, un produs muzical inedit şi foarte apreciat care avea să îl promoveze pe şarmantul artist ca şi figură muzicală în ţări că Anglia, Belgia, Spania și bineînțeles în Canada.

Niciun comentariu: