marți, 29 aprilie 2008

Nos desires sont fragiles...

¨Încă din copilarie l-a atras viaţa artistică. S-a înscris la o Şcoală de dans unde îşi va evidenţia calităţile artistice şi va deveni la vârsta de numai 12 ani campionul Franței la Rock Acrobatic. Aceasta nu era unica sa pasiune, iubea de asemenea şi cântecul .
¨La numai 15 ani participă la o altă emisiune de succes, foarte cunoscută în Franta, Graines de Stars realizată şi transmisă de postul de televiziune francez M6, unde va interpreta solo un cântec al lui Daniel Balavoine"Le Chanteur" iar mai tarziu, în trio cu alţi doi colegi de-ai săi de scenă "Foule Sentimentale" a lui Alain Souchon.
¨Din păcate Greg nu va câştiga concursul, cu toate acestea nu se va da bătut. Aşa cum a afirmat, artistul considera că eşecurile sunt constructive şi te stimulează să mergi înainte pentru a atinge ceea ce ţi-ai propus.Greg nu a fost niciodată genul de om care să stea cu braţele încrucişate sau să îşi plângă de milă. În unul din interviurile sale de mai târziu avea să declare că era constient că boala de care suferea nu îi permitea să facă efort fizic îndelungat , cu toate acestea, nu putea să îşi inchipuie viaţa sa stând tolănit pe canapea şi schimbând posturile tv de la butoanele unei telecomenzi ci dimpotrivă, trăind totul la maxim. Acel stil de viaţa sedentar nu era pentru el , mărturie stând eforturile sale pentru a realiza mai presus de toate o cariera artistică plina de succes.
¨Chiar dacă nu a câstigat marele premiu, va fi totuşi o mică vedetă în regiunea să natală, fiind totodată invitat la premiere artistice importante ale unor artişti renumiţi ca Hervé Villard şi Gilbert Montagné. Iata că pentru o perioadă lumea artistică a micului Gregory capătă contur dar dupa ce luminile şi ecourile faimoasei ediţii Graines de Stars aveau să se stingă, Gregory va avea de înfruntat o perioadă de incertitudine din acest punct de vedere. Cu toate acestea , dragostea cu care familia îl înconjura şi de asemenea , prietenii, au să îl ajute să traverseze mai uşor aceste momente.

Niciun comentariu: